S-au călcat în picioare pentru promoţii şi premii

de LM 0

profi-(5)

Îmbulzeală la deschiderea magazinului Profi din zona Cinematografului Dacia. Peste 150 de persoane s-au călcat în picioare pentru a prinde promoţiile, dar şi premiile oferite cu ocazia inaugurării noului market. Chiar dacă ştiau că magazinul se va deschide la ora 10:00, târgujienii au venit chiar şi cu două ore înainte, pentru a fi siguri că nu vor rămâne fără premii. „De la ora 08:00 am venit, ştiam că vor fi premii şi am zis că trebuie să vin mai devreme”, a spus unul dintre clienţi. „E marfa mai bună, mai proaspătă la început, de asta am venit mai devreme”, a spus un alt client.

profi-(3)

Cumperi de 50 de lei, câştigi garantat!

Unul dintre motivele pentru care oamenii au stat la coadă ore în şir au fost promoţiile oferite de magazine. Pentru cumpărături în valoare de cel puţin 50 de lei, fiecare client a primit câte o plasă cu alimente. Numărul produselor câştigate au fost stabilite prin tragere la sorţi. Pe lângă această promoţie, magazinul a oferit şi alte premii, iar copiii s-au distrat alături de două supra-marionete.

profi-(2)

25 de locuri de muncă

Prin deschiderea celui de-al patrulea magazin Profi din Târgu-Jiu, s-au creat 25 de locuri de muncă. „Nu vrem să ne oprim aici, sigur o să mai deschidem magazine Profi în Târgu-Jiu. S-au creat 25 de locuri de muncă odată cu deschiderea acestui market. Ne dorim să ajungem la 500 de magazine operaționale în 2016, în ţară”, a declarat Gaetan Pacton, directorul de expansiune al retailerului polonez.

ALINA IONESCU

profi-(1)

Distribuie articolul