S-a tras cortina la Cupa Old-boys ! Peppy-Dolce Vita a luat trofeul

de LM 0

A patra ediţie a Cupei Old-boys la mini fotbal, competiţie ce se desfăşoară în Complexul Dolce Vita s-a încheiat cu victoria celor de la Peppy Dolce Vita.

În semifinalele de sâmbătă, Peppy Dolce Vita s-a impus destul de clar contra celor de la Old Boys Bîlteni, scor 6-2, în timp ce Minprest Rovinari a trecut după un joc extrem de echilibrat, scor 4-3, de Karma Târgu Jiu. Finala mică, disputată duminică, a avut parte de un final pe muchie de cuţit. Old Boys Bîlteni şi Karma Târgu Jiu au încheiat la egalitate, 4-4, şi a fost nevoie de executarea loviturilor de la 7 metri pentru a stabili câştigătorii medaliilor de bronz. Cei de la Bîlteni au avut nervii mai tari şi un portar, Marius Pascu, mai inspirat, aşa că s-au impus cu 8-6.

Finala mare a adus faţă în faţă cele mai puternice echipe din competiţie, Peppy Dolce Vita şi Minprest Rovinari. Ambele echipe au avut nume grele în lot. Peppy Dolce Vita a mizat pe foştii panduri Romeo Rădoi, Dorin Hîrsu şi Aurel Amzucu precum şi pe Viorel Cojocaru sau Ion Cănăvoiu. De partea opusă, Minprest a replicat printr-o colecţie de foşti panduri, jucători ce au evoluat în trecut în Liga 1 sau Liga 2, Sorin Vintilescu, Adrian Popescu, Cristian Popescu, Florin Popete sau Cristian Nicolaescu. Finala a fost una spectaculoasă şi a stat în permanenţă sub semnul echilibrului, cele două echipe nearătându-şi vârsta de Old Boys. Minprest a deschis scorul prin Vintilescu, Dolce Vita a egalat chiar înainte de pauză prin Cojocaru şi apoi în decurs de două minute în repriza a doua a punctat prin Rădoi şi Buleac. Minprest a revenit în joc prin golul lui Popete dar speranţele lor la marele trofeu au fost năruite de golul lui Dumitru Popescu. Ultimul gol a venit de la Vintilescu în chiar ultimul minut de joc şi nu a mai contat decât pentru statistică.

Toate cele 8 participante la Cupa Old Boys Dolce Vita, ediţia a IV-a, au fost premiate la final de Asociaţia Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea competiţiei. Primele patru clasate au primit şi premii oferite de partenerul oficial al competiţiei. Echipele clasate pe podium, Peppy Dolce Vita, Minprest Rovinari şi Old Boys Bîlteni au primit şi medaliile aferente locului ocupat la final iar echipa Peppy Dolce Vita s-a bucurat inclusiv de superbul trofeu oferit de ACS Minifotbal Gorj câştigătoarei competiţiei.

 

Cupa Old Boys Dolce Vita, ediţia a IV-a, rezultate 

 

Semifinale:

Peppy Dolce Vita – Old Boys Bîlteni 6-2

Minprest Rovinari – Karma Târgu Jiu 4-3

Finala mică:

Old Boys Bîlteni – Karma Târgu Jiu 4-4 (8-6 după executarea de 7 metri)

Finala mare:

Peppy Dolce Vita – Minprest Rovinari 4-3

 

 

Au fost oferite şi premii individuale după cum urmează:

Seniorul Turneului – Constantin Podaru (Primăria Rovinari)

Juniorul Turneului – Mihai Roman (Macofil)

Portarul Turneului – Dorin Hîrsu (Peppy Dolce Vita)

Cel mai bun jucător al Turneului – Ion Cănăvoiu (Peppy Dolce Vita)

Golgheterul Turneului – Daniel Buleac (Peppy Dolce Vita) – 11 goluri

 

C.B.

Distribuie articolul