S-a rupt Voiculeţ!

de LM 0

sport-2

Claudiu Voiculeţ, mijlocaşul adus în această vară de Pandurii din postura de liber de contract, a fost titular până acum în trupa lui Petre Grigoraş. Titular a fost şi la meciul de la Mediaş, dar după opt minute a părăsit terenul de joc, acuzând dureri musculare. Ei bine, verdictul medicilor după investigaţiile făcute de jucător sunt dure: ruptură musculară în zona inghinală. Astfel, Voiculeţ este nevoit să stea în următoarea perioadă…

 

Cine îi ia locul?

Petre Grigoraş nu va putea miza pe Claudiu Voiculeţ pentru următoarele 3-4 meciuri. Astfel, fotbalistul a intrat pe mâna celor din cabinetul medical al pandurilor, acolo unde se fac eforturi pentru ca jucătorul să fie recuperat cât mai repede.

Până atunci, Grigoraş va apela la serviciile altor jucători. „Avem în lot şi alţi jucători care pot să joace. Fac parte din lot, aşa că pot juca”, a comentat Grig. Sunt şanse ca începând din etapa viitoare în teren să apară Cristian Obodo, fotbalist care la rându-i a fost accidentat şi a lipsit din lotul pandurilor. Acum, africanul este în regulă din punct de vedere fizic şi gata de joc, la fel ca şi fundaşul Gordan Bunoza. Cei doi s-au antrenat alături de restul lotului, aşa că sunt şanse mari ca ei să evolueze la meciul cu ASA Tg. Mureş.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul