Ruşine! Mașină de poliție, pe loc pentru persoanele cu handicap

de LM 0

politie

Un participant la trafic a fotografiat o mașină de poliție parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, aflat în fața Poliției Municipale Târgu-Jiu. Fotografia a fost postată pe grupul de pe Facebook, denumit „Ai parcat ca un bou-Târgu Jiu“, iar utilizatorii au postat câteva comentarii. „Este mașina «lu șefu»“, a spus Dalila.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj s-au sesizat în legătură cu această situație și efectuează verificări. „Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj a fost informată cu privire la această situație și au fost dispuse verificări“.

Inclusiv fostul şef al Poliţiei Rutiere, comisarul Dumitru Tatomir, avea obiceiul să parcheze maşina personală în acest loc. Pentru asta, a fost sancţionat disciplinar.

 

În restaurant, în uniforma de polițist

Săptămâna trecută, doi polițiști din cadrul Poliției Rutiere Novaci au fost fotografiați într-un restaurant, în timp ce consumau o băutură. Fotografia a fost postată tot pe rețeua de socializare, iar conducerea Poliției Gorj a dispus verificări și în acest caz.

Nu sunt primele acte de indisciplină ale polițiștilor. Anul trecut, un autoturism al Ministerului Afacerilor Interne a fost parcat în fața Palatului de Justiție tot pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

ALIN PETRE

Distribuie articolul