Rușeț răspunde: „A trecut vremea când directorii erau schimbați la presiuni sindicale!”

de LM 0


„A trecut vremea când directorii erau schimbați la presiuni sindicale”. Așa răspunde Ion Rușeț la solicitarea lui Nelu Roșca de demitere a șefilor Direcției Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Marți, liderul sindical de la Cariera Roșiuța a cerut schimbarea din funcții a directorilor Gheorghe Dobrițanu și Ion Paraschivu, pe care-i acuza că n-au făcut nimic privind lipsa de personal sau condițiile de lucru din carierele miniere.

Rușeț, consilier al managerului CEO, Sorin Boza, zice, însă, că vocea lui Roșca este una singulară și că directorii nu se schimbă că vor sindicaliștii ci în urma unei analize în Directorat și Consiliul de Supraveghere.

În replică, Nelu Roșca spune că Ion Rușeț nu cunoaște activitatea din cariere, de aceea are o astfel de atitudine. Liderul de la Roșiuța își menține poziția că șefii Direcției Miniere au tratat superficial problemele din cariere și n-au făcut ce-ar fi trebuit pentru rezolvarea lor. Disputa vine după ultimele accidente de muncă petrecute în cadrul CEO.

Distribuie articolul