Rușeț: „CE Oltenia va face față iarna asta. Fără compania noastră, SEN ar fi în pericol”

de LM 0


„Vom demonstra, iarna aceasta, că CE Oltenia este un pilon necesar al industriei energetice românești”, spune Ion Rușeț, consilier personal al managerului companiei.

Șefii din CEO au tot declarat, în ultima perioadă, că există stoc de cărbune și că sunt pregătiți să facă față cererii de energie, în următoarele luni.
Consilierul ministrului Energiei, liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, spunea, în urmă cu două săptămâni, că iarna aceasta, CEO va trebui să livreze 2400- 2800 de MW/h și că speră să nu apară probleme de funcționare la termocentrale. Ion Rușeț dă asigurări, însă, că CE Oltenia va face față în sezonul rece.

„Fără această companie, sistemul energetic național (SEN) ar fi în pericol. Suntem pregătiți pentru această iarnă, am îndeplinit toate cerințele pentru stocul de cărbune la data de 15 noiembrie, așa cum era prevăzut în hotărârea de Guvern, se iau măsurile tehnice în ceea ce privește grupurile energetice și cu efortul salariaților, care nu trebuie neglijat la toate nivelurile, vom trece peste această iarnă și trebuie ca și factorii politici să-și îndrepte privirea spre CEO”, a spus Rușeț.

Distribuie articolul