Rotaru, mutat de la Direcția de Patrimoniu la cea de Protecție Socială. Parcarea Rodna i-a venit de hac

de LM 0


Marian Rotaru, mutat de la Direcția de Patrimoniu la cea de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. În mod total surprinzător, nu scandalul ”Pedichiura” pare să fi atras această măsură, ci modul în care s-au făcut încasările, în luna ianuarie, la Parcarea Rodna. Primarului Marcel Romanescu i-a trezit suspiciuni faptul că, în unele zile, s-a încasat aceeași sumă de bani.

Marcel Romanescu a declarat, într-o conferință de presă, că i-a ridicat suspiciuni situația încasărilor de la Parcarea Rodna. Mai exact, în câteva zile din ianuarie, s-au încasat aceleași sume ori, în opinia edilului, este greu de crezut că-n parcare poate intra un număr fix de mașini, mai multe zile la rând.

Primarul Târgu-Jiului a decis să-l mute pe Marian Rotaru de la șefia Direcției de Patrimoniu pe postul de director adjunct al Direcției de Protecție Socială, la recomandarea Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Direcția de Patrimoniu va fi condusă de directorul adjunct Carmen Tătaru, care are sarcina de-a lămuri și misterul încasărilor de la Parcarea Rodna.

Primarul Romanescu a mai spus că și-a trimis o persoană de încredere, pe 30 ianuarie, să monitorizeze Parcarea Rodna. În opinia sa, în unele zile, încasările au fost mult prea mici. Edilul nu are dovezi pentru a-l acuza direct pe Marian Rotaru, ori pe altcineva, c-ar fi băgat banii în buzunar.

Romanescu a mai spus că Rotaru a fost îndepărtat de la șefia Direcției Publice de Patrimoniu care urmare a referatului Comisiei de Disciplină, pe care l-a primit abia acum două zile, la 4 luni de la scandalul ”Pedichiura”.

Marian Rotaru a refuzat să facă declarații pe tema îndepărtării sale din fruntea Direcției de Patrimoniu, ori a reproșurilor pe care i le aduce primarul Marcel Romanescu, referitoare la încasările de la Parcarea Rodna.

Distribuie articolul