Rotaru, băgat din nou în Comisia de Disciplină. Romanescu: „Nu mă pot antepronunța”

de LM 0


Marian Rotaru, băgat din nou în Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Directorul Direcției de Patrimoniu este acuzat că ar fi decontat ordine de deplasare fictive, pentru a încasa diurnă.

Conform unor informații apărute în presa locală, pe 4 septembrie, Marian Rotaru s-ar fi aflat, simultan, la Petroșani pentru discuții despre vechea instalație de nocturnă a Municipalului și la Primăria Târgu Jiu, la o întâlnire cu directorii de școli.

Rotaru a fost băgat și în luna iulie în Comisia de Disciplină, după ce și-a folosit angajații ca să-i tundă iarba din curte. Atunci, s-a ales doar cu o mustrare scrisă.

Primarul Marcel Romanescu a comentat, luni, pe scurt, că nu se poate pronunța în privința noilor acuzații care i se aduc șefului de la Patrimoniu. „Comisia de Disciplină a luat act de toate aspectele legate de Marian Rotaru și urmează să le analizeze. Am avut mai multe discuții cu domnul Rotaru, încercăm ca atmosfera de la Direcția de Patrimoniu să se îmbunătățească, dar pe de altă parte, lăsăm Comisia să-și facă datoria. Nu mă pot antepronunța, dar voi ține cont de ce-mi vor transmite cei din CD”, a spus Romanescu.

Distribuie articolul