Rotaru, „albit” de Romanescu. „Sunt cel mai bun director dar și cel mai vânat”

de LM 0


Marian Rotaru se plânge că are dușmani în interiorul Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Aşa a explicat, într-o conferinţă de presă la care a participat alături de primarul Marcel Romanescu, cum de a ajuns pentru a doua oară în atenţia Comisiei de Disciplină din cadrul instituţiei, pe motiv că ar fi decontat ordine de deplasare fictive.

„Cine muncește este de multe ori dușmănit. Trebuie să ai mână de fier dacă vrei să fii un bun manager, nu să te lași călcat în picioare de unii angajați care te contestă”, a comentat Rotaru.

Marian Rotaru s-a lăudat că, de când este şef la Patrimoniu, a făcut economii serioase la bugetul local al Târgu Jiului, inclusiv prin faptul că nu a făcut angajări pe posturile vacante. Cu toate acestea se consideră ”cel mai vânat șef” din Primăria Târgu Jiu. „Suntem supuși greșelilor dar eu nu cred că am făcut vreo greșeală acum în perioada aceasta în care am făcut atât de multe economii la bugetul local, nu cred că vreun director de la înființarea Primăriei, a avut rezultatele pe care le-am avut eu. Mă refer la Direcția Publică de Patrimoniu pentru că în această perioadă de când sunt eu director, la finalul anului, am făcut o economie de aproape 5 miliarde de lei vechi, numai că nu am angajat pe posturile vacante alți oameni. Am considerat că pot face treaba cu oamenii pe care-i am dar până atunci observ că sunt cel mai vânat, nu neapărat de conducerea municipiului, dar de unii care nu sunt de acord că trebuie să-și facă serviciul așa cum prevede fișa postului”, a spus Rotaru care a negat informațiile vehiculate în presă, cum că ar urma să fie transferat la Direcția de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Distribuie articolul