Rona Hartner se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă! Când se va căsători cu logodnicul francez

de LM 0


Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, nu a început anul în cel mai bun mod cu putinţă şi a fost nevoită să treacă printr-o intervenţie chirurgicală complexă, după ce medicii i-au găsit o tumoră suspectă pe colon. Din fericire pentru artistă, atitudinea pozitivă, credinţa şi sprijinul logodnicului său, DJ. Herve i-au fost de folos şi a reuşit să treacă cu bine peste această încercare care ar fi putut să o demoralizeze. Luni, 11 martie, Rona a păşit pentru prima dată într-un platou de televiziune după operaţia pe colon şi a vorbit despre logodnicul său, dar şi despre data când îşi vor uni destinele.

Rona Hartner a fost externată în urmă cu câteva zile, dar deja se simte mult mai bine şi a început să reia o parte din activităţile sale obişnuite. A petrecut alături de prieteni cu ocazia zilei de naştere, într-un local din Capitală şi a acceptat invitaţia de a fi prezentă în emisiunea Star Matinal.

Cu această ocazie, a vorbit despre cel care îi va deveni soţ şi a dezvăluit momentul în care a ştiut că bărbatul de lângă ea este cel cu care doreşte să îşi petreacă întreaga viaţă. Dj Herve este mai mic cu doi ani decât îndrăgita actriţă, dar diferenţa de vârstă nu pare să fie importantă atunci când între cei implicaţi în relaţie există o conexiune reală.

„Avem nunta pe 19 mai anul acesta, cununia civilă. Vara această, pe Coasta de Azur, cununia religioasă pe plajă. El m-a cerut de soție pe plajă, de fapt eu pe el. M-a furat într-o seară și m-a dus pe plajă. L-am văzut că pleacă pe dâmburi și când m-a dus acolo, nu era nici un om pe plajă, mi-a zis Dumnezeu în sufletul meu să îi zic că îl iau de bărbat. El s-a întors cu pizza și bere. Ne-au atacat niște țânțari și ne-am acoperit cu o pătură și mi-a zis un singur lucru. Dacă mă vrei, dacă nu mă vrei, nu contează, ești singura femeie pe care am mai iubit-o în viața mea. Și dacă nu ești cu mine tot tu rămâi. Tot tu ești femeia aia. I-am zis că îl iau de bărbat și l-am pupat eu. El a plâns”, a povestit Rona Hartner, la Star Matinal.

Deşi formează un cuplu de mai bine de un an, Rona şi Herve au decis să nu îşi consume povestea de iubire şi fizic, punând mare accent pe păstrarea unei logodne caste. Motivul pentru care Rona nu se grăbeşte să experimenteze exprimarea iubirii în forma ei fizică este unul destul de simplu. Artista consider că, prin păstrarea unui jurământ de castitate, ei vor avea ocazia să trăiască forme mai profunde ale legăturii lor.

“Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a povestit Rona Hartner, pentru Formula AS.

Rona şi logodnicul său au fost invitaţi în platoul Click! TV Live cu puţin timp ca artista să fie operată de colon. Atunci ea a dezvăluit că îşi doreşte foarte mult ca Andra şi Cătălin Măruţă să le fie naşi la nuntă.

“L-aș vrea pe Măruță naș pentru că el și Andra sunt în showbiz, dar au rămas puri. E un fel de relație foarte mișto. Au o misiune a familiei lor mai departe de showbiz. Crede-mă că dacă aș vrea o colaborare muzicală în România, ar fi numai cu Andra. Colaborarea mea de suflet ar fi cu ea”, a mărturisit Rona. (click.ro)

Distribuie articolul