Romanescu vrea specialiști din alte orașe pentru alegerea noului șef al CSM Târgu Jiu

de LM 0


Specialiști din alte orașe mari din țară ar putea face parte din comisia care se va ocupa de concursul pentru postul de director al noului Club Sportiv Municipal.

Este dorința primarului Marcel Romanescu. Edilul Târgu Jiului a anunțat, miercuri, că va trimite adrese către primăriile din mai multe municipii care au CSM-uri, ca să recomande viitorii examinatori.

Deocamdată, doar fostul administrator public al Rovinariului, Constantin Podaru, s-a arătat interesat de postul de șef al CSM. Romanescu este convins, însă, că vor apărea și alți doritori.

„Pregătim comisia, îmi doresc ca ea să fie formată din specialiști, adică oameni care au condus astfel de cluburi, cred că voi merge spre adrese trimise municipiilor, reședințe de județ din țară ca să-mi desemneze personal de conducere din cadrul CSM-urilor, așa spune și legea la un moment dat. Se formează comisia și urmează un concurs de proiecte, nu vorbim aici de un examen. Sunt convins că la concurs se vor prezenta mai mulți candidați, este o funcție de conducere”, a declarat Romanescu.

Distribuie articolul