Romanescu vrea să-l convingă pe Berca să nu renunțe la postul de comunicator PNL

de LM 0


Marcel Romanescu speră să-l convingă pe Eduard Berca să revină pe lista de comunicatori a PNL Gorj.

„O să purtăm o discuție. Avem nevoie de astfel de persoane cu experiență. Este un om care a transmis foarte corect mesajele partidului chiar dacă, poate, a mai greșit”, spune liderul PNL Târgu Jiu.

Berca a anunțat, în scris, Biroul Politic Județean că nu mai face comunicare publică pentru partid. La Radio Infinit, și-a explicat decizia. Consideră că pierde timpul degeaba pe la radio și tv în loc să se ocupe de activitatea profesională.

„Trebuie să găsim o soluție și colegul nostru, Berca, să rămână în rândul comunicatorilor din PNL. Avem nevoie de astfel de persoane. O să avem o discuție, sper să-l conving să revină la sentimente mai bune și să rămână alături de echipa PNL. Eu cred că are mult mai multe motive să rămână. Nu știu ce nemulțumiri are. Am vorbit despre proiectele pe care trebuie să le susținem dar nu mi-a transmis problemele pe care le-ar avea”, a spus Romanescu.

În urmă cu două săptămâni, Eduard Berca l-a deranjat pe liderul Dan Vâlceanu, printr-o declarație făcută la Radio Infinit. Le transmitea parlamentarilor PNL să le fie rușine pentru că n-au votat modificările la Codul Silvic și nici renunțarea la pensiile speciale.

Cererea lui Eduard Berca, de a se retrage de pe lista de comunicatori a PNL Gorj, a ajuns și la sediul partidului, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt Denisa Șuță. „Este adevărat, a anunțat că o perioadă vrea să se retragă de pe lista de comunicatori, membrii BPJ au luat act de decizia colegului nostru și o perioadă va fi retras de pe listă. Este o decizie unilaterală, dorința dumnealui pe care noi o respectăm”, a declarat Șuță.

Distribuie articolul