Romanescu vine cu precizări importante legate de noul CSM: profilul viitorului director, angajați și nevoia de a atrage sponsori

de LM 0


Orice persoană, cu studii superioare, cu o vechime de 5 ani în profesie, poate concura pentru șefia noului Club Sportiv Municipal, din Târgu Jiu. Nu este obligatorie experiența în sport, a precizat, vineri, primarul Marcel Romanescu.

Adresele pentru constituirea comisiei de evaluare, au fost trimise către mai multe primării din țară și către o universitate. Romanescu zice că directori sau președinți de cluburi vor evalua proiectele aspiraților la șefia CSM.

Primarul Târgu Jiului a ținut să precizeze că nu vrea ca fondurile alocate de municipalitate noului CSM să fie cheltuite doar pe salariile angajaților. Nu vrea o organigramă încărcată, zice că banii trebui să meargă către copii și tineret.

Romanescu a fost surprins să vadă reacții virulente împotriva ideii sale de a aduce specialiști din alte județe în comisia de evaluare pentru desemnarea directorului noului CSM. Atrage atenția că viitorul șef al clubului va trebui să caute și sponsorizări.

Distribuie articolul