Romanescu se dezlînțuie din nou la adresa lui Adrian Tudor! „I-a tras scaunul” lui Aurel Popescu la alegerile din 2017

de LM 0


Marcel Romanescu s-a dezlănțuit, din nou, marți, lansând atacuri fără precedent la adresa viceprimarului Adrian Tudor. Primarul Târgu-Jiului i-a adus în discuție și pe Viorel Caragea, fostul comandant al IPJ Gorj dar și pe Dan Marinescu, ginerele consilierului municipal PSRO Ion Butan, cel care și-a dorit să fie șef la Cubul Sportiv Municipal dar a picat concursul. Romanescu a acuzat printre altele, că Adrian Tudor ”i-a tras scaunul” lui Aurel Popescu, în alegerile parțiale din 2017.

Situația rămâne tensionată la vârful municipalității. Primarului PNL și viceprimarilor PSD le vine aproape imposibil să conlucreze. Dacă, în ceea ce-l privește pe Aurel Popescu, se mai leagă ceva comunicare, cu Adrian Tudor, Marcel Romanescu exclude orice tip de relație.

Primarul le-a luat și corespondența celor doi viceprimari. Romanescu a explicat cum de s-a ajuns aici. ”Ei își iau corespondența de la Caragea” a comentat edilul.

Romanescu a mai spus că nu poate avea încredere într-un om precum viceprimarul Tudor.

”Nu face altceva decât să blocheze! A fost obișnuit să tragă scaunul. În 2017 ați văzut cum l-a ajutat pe Aurel Popescu” a comentat primarul Târgu-Jiului, referindu-se la alegerile parțiale în care a obținut mandatul.

Romanescu a continuat cu o serie de ironii la adresa viceprimarului Tudor, afirmând că social-democratul n-ar putea câștiga scaunul de primar nici măcar în comuna Lelești. Adrian Tudor speră să fie desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Cât despre corespondența de la Viorel Caragea, Romanescu a explicat că există adrese trimise de fostul comandant al IPJ direct către cei doi viceprimari ai Târgu-Jiului.

Primarul Târgu-Jiului a pus tunurile și pe Dan Marinescu, fost aspirant la șefia CSM, acuzându-l c-a venit ”extrem de slab pregătit” la concursul pe care l-a picat.

În replică, Viorel Caragea afirmă că a decis să se adreseze în scris viceprimarilor Târgu-Jiului, întrucât Marcel Romanescu nu-i dă răspunsuri la adresele pe Legea 544, privind liberul acces la informațiile de interes public. Caragea precizează că are două solicitări trimise și către primarul Romanescu. Una dintre ele se referă la cele 14 locuri de parcare cu taxă, din zona Parcului Central, ce apar în documente oficiale, dar lipsesc din teren.

Distribuie articolul