Romanescu: Rotaru rămâne, deocamdată, șef la Patrimoniu. Politicieni: Cariera politică a lui Rotaru, INCHEIATA

de LM 0

Marcel Romanescu nu-i cere demisia lui Marian Rotaru după scandalul cu pedichiura făcută în birou, subiect care a făcut înconjurul țării. ”Demisia este un act unilateral. Voi face o analiză” spune primarul Târgu-Jiului precizând că fapta de care este acuzat șeful Direcției Patrimoniu nu s-a petrecut în mandatul său. Politicienii din Gorj cred că Marian Rotaru își poate lua adio de la cariera politică, după cele întâmplate.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, afirmă că nu-l poate demite pe Marian Rotaru din fruntea Direcției Patrimoniu, fără un temei legal. Edilul zice că fapta de care este acuzat directorul din primărie s-a petrecut acum doi ani, ca și-n cazul scandalului cu angajații duși să cosească iarba din gospodăria lui Rotaru. Romanescu consideră că mai sunt lucruri de analizat în ceea ce-l privește pe Rotaru, deși fotografia în care este înfățișat făcându-și pedichiura este mai mult decât relevantă.

Liberalii, colegii primarului Romanescu, au cerut demisia imediată a șefului de la Patrimoniu. Consilierul Mihai Paraschiv a comentat, la Interviurile Infinit FM că, din punctul său de vedere, s-a încheiat cariera politică a fostului primar din Lelești, care, în 2016, obținea al doilea scor în alegerile locale de la Târgu-Jiu.

Nici liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, nu crede că Marian Rotaru mai poate aspira la vreo funcție aleasă. Recent, șeful de la Patrimoniu a purtat discuții cu ALDE despre o viitoare candidatură.

Pantelimon Manta comentează că Marian Rotaru l-a pus și pe primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, într-o situație delicată.

Radu Miruță, liderul USR Gorj, are semne de întrebare privind activitatea din Primăria Târgu-Jiu, după tot acest scandal cu pedichiura lui Rotaru.

 

 

Distribuie articolul