Romanescu: Problema de la Poliția Locală nu trebuie tratată politic ci administrativ

de DR 0

Primarul Romanescu, vizibil deranjat că Pecingină, colegul său din PNL, i-a cerut, joi, într-o conferință de presă, să ia măsuri cu șeful Poliției Locale din Târgu-Jiu, Florin Urdea. ”Nu mă interesează gestul lui Pecingină. Problema nu trebuie tratată politic ci administrativ” spune edilul Târgu-Jiului. Gheorghe Pecingină este avocatul liderului sindical din cadrul Poliției Locale, Stelian Mihu, chemat, pentru a treia oară, în comisia de cercetare disciplinară.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, este avocatul sindicalistului Stelian Mihu, aflat în conflict cu conducerea Poliției Locale. Acum, liderului Pro Lex, i se impută declarațiile făcute în presă, în luna februarie, atunci când trei polițiști locali amenințau că intră în greva foamei.

Stelian Mihu a apelat la serviciile avocatului Pecingină, în condițiile în care se așteaptă la ce este mai rău, inclusiv să fie dat afară de la serviciu. Crede că se încearcă să se dea o lovitură mișcării sindicale.

Marcel Romanescu zice că nu poate lua decizii la cald. În conferința de presă a PNL Gorj de joi, vicepreședintele Gheorghe Pecingină le cerea ”organelor abilitate” din Primăria Târgu-Jiu să ia măsuri cu șeful Poliției Locale, Florin Urdea, pentru că acesta ”nu are onoare ca să demisioneze singur”.

Primarul Târgu-Jiului zice că problema trebuie tratată administrativ și nu politic.

Gheorghe Pecingină recunoaște că nu l-a consultat pe Marcel Romanescu privind subiectul dezbătut în conferința de presă a PNL Gorj, deși primarul Târgu-Jiului este șeful organizației municipale.

Distribuie articolul