Romanescu, ofertat de Dian Popescu

de LM 0

marcel-romanescu

Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, a declarat că i-a propus liberalului Marcel Romanescu ca, din toamnă, să preia şefia organizaţiei ALDE Gorj. Senatorul Dian Popescu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare pentru un post de deputat şi doreşte să lase organizaţia ALDE Gorj pe mâna unui alt politician, deşi îl are în ogradă pe Marius Borcan.

 

„Umilit politic de PNL”

Dian Popescu susţine că în cazul în care Romanescu ar prelua şefia organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu, acesta va deveni din nou roata de rezervă şi va fi înlocuit cu altul la o eventuală candidatură. „Dacă Marcel Romanescu ar prelua organizaţia municipală, va face o greşeală. Şi aşa a făcut o greşeală pentru că a stat să fie umilit politic la nivelul PNL. Dacă preia filiala, se autopropune ca roată de rezervă şi dacă trebuie să ia o poziţie va fi schimbat cu altul. Din punctul meu de vedere ar fi o mare eroare politică să preia organzaţia municipală, printre alte erori pe care le-a făcut Romanescu”, a spus Dian Popescu

 

Romanescu spune pas

Marcel Romanescu a spus că îşi doreşte să fie desemnat din nou preşedintele PNL Târgu-Jiu şi că va rămâne liberal. „Mi-am exprimat dorinţa de a prelua conducerea organizaţiei municipale a PNL. Decizia va fi luată de forul de conducere al PNL. Fiind membru al PNL, e normal să fie o onoare să fii preşedintele PNL Târgu-Jiu. Eu am fost deputat, subprefect cu ajutorul PNL. Mă onorează oferta ALDE, dar eu în acest moment rămân la PNL”, a precizat Marcel Romanescu, care se pregăteşte încă de pe acum pentru Primăria Târgu-Jiu.

 

Dian vrea deputat

În ceea ce priveşte viitorul politic al liderului ALDE Gorj, Dian Popescu nu îşi mai doreşte să candideze la alegerile parlamentare din toamnă pentru un post de senator, ci vrea deputat. „Am spus că este posibil. În politică nu poţi să fii sigur. Eu voi candida la Camera Deputaţilor din partea ALDE pe locul 1. Voi vedea până la toamnă. Vom vedea legat de domnul Borcan şi candidatura la Senat. Este decizia Bucureştiului şi nu pot să ştiu acum ce decizie se va lua atunci”, a declarat Dian Popescu, care a exclus o candidatură în Dolj, unde este coordonatorul filialei. „La Dolj sunt coordonatorul filialei. Îi dau o mână de ajutor domnului Cupă. Am mai lucrat cu domnul Cupă la Dolj. Nu pot să spun că voi candida acolo. Până la toamnă vor fi multe lucruri. Nu pot să spun ce va fi până la toamnă, se vor întâmpla multe”, a declarat Dian Popescu.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul