Romanescu: ”Nu sunt euforic după victoria de duminică. Dacă lucrurile nu vor merge bine, vom deconta ca Dăncilă!”

de LM 0

”Nu sunt euforic după victoria de duminică. Dacă lucrurile nu vor merge bine, vom deconta ca Dăncilă!” atrage atenția Marcel Romanescu, acum, după ce a reușit să câștige și cel de-al doilea tur al prezidențialelor în Târgu-Jiu.

Circa 2400 de voturi a avut în plus Klaus Iohannis față de Viorica Dăncilă, în municipiu. Scorul îi dă încredere primarului liberal că partidul său va câștiga, în județ, alegerile locale din 2020.

PSD s-a impus în secțiile din cartierele de romi din Târgu- Jiu și de la penitenciar. Marcel Romanescu observă că nu a stat prea bine nici în cartiere pentru care s-au anunțat investiții serioase, gen Narciselor și Aleea Plopilor-Săvinești. Crede că oamenii așteaptă ca investițiile să se facă, de aceea promite că, în primăvară, Târgu-Jiul va fi un șantier.

Romanescu este destul de prudent, în ciuda rezultatelor bune pe care le-a obținut la prezidențiale. Spune că urmează o perioadă dificilă pentru guvernarea PNL, care riscă să deconteze precum Viorica Dăncilă, dacă-i va dezamăgi pe români.

Distribuie articolul