Romanescu nu mai vrea parcare la Casa de Cultură

de LM 0


Marcel Romanescu a anunțat, luni, că a renunțat la ideea amenajării unei parcări în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu.

Primarul municipiului a fost întors din drum de arhitecți. În schimb, rămâne în picioare proiectul de realizare a unei parcări subterane în fața Spitalului Județean de Urgență. Romanescu zice că parcul va fi păstrat dar va fi modernizat.

Împotriva amenajării unei parcări în fața Casei de Cultură s-a pronunțat foarte vehement, săptămâna trecută, Viorel Caragea, amenințând că va sesiza toate forurile competente.

„Nu poți să te atingi de parcul amenajat de fostul primar Titu Pânișoară și de singura statuie serioasă a lui Brâncuși din orașul ăsta”, a declarat fostul comandant IPJ la Interviurile Infinit FM.

„A fost doar un proiect ca urmare a întâlnirilor cu arhitecții din oraș. S-a stabilit că nu este cea mai bună variantă, au apreciat că în zona spitalului și tribunalului, dacă avem asigurată finanțarea și dânșii sunt de acord pentru că parcul în momentul de față are o arhitectură puțin învechită. Parcul va rămâne pentru că nu ne permite mediul să-l desființăm. Vrem un parc modern iar sub acel parc, o parcare cu un singur etaj”, a explicat Romanescu.

Distribuie articolul