Romanescu neagă că i-ar fi propus lui Lădaru postul de administrator public

de LM 0


Marcel Romanescu a negat, la Interviurile Infinit FM, că i-ar fi oferit, prin intermediul lui Leonida Belgher, postul de administrator public lui Eduard Lădaru.

„Când transmit un mesaj, o fac personal, să găsesc oameni cu care pot să discut. Nu pot propune cuiva un post pentru care va fi concurs, pe posturile de cabinet îmi aleg oamenii. Sunt oameni pe care-i admir, administrativ și politic, nu înseamnă că pot eu să influențez acel concurs, nu se pune problema să vin eu cu astfel de oferte”, a declarat primarul Târgu Jiului.

Lădaru a declarat, săptămâna trecută, c-ar fi fost abordat de unul dintre emisarii lui Romanescu. Consilierul ALDE nu este, însă, de acord cu angajarea unui administrator public.

Marcel Romanescu l-a criticat pe Eduard Lădaru pentru faptul că, în ultimele 8 luni, n-a venit cu niciun proiect de investiții pentru oraș, ci numai cu acuzații. Edilul l-a dat ca exemplu pozitiv pe liderul USR Gorj, Radu Miruță, care propune bugetarea participativă.

„Mi-aș dori ca la 10 acuzații care mi se aduc, să vină câteodată și cu un proiect. Am admirat din acest punct de vedere pe Miruță, a semnalat și el la rândul lui lucrurile negative din Târgu Jiu când s-au întâmplat, dar a venit și cu ceva constructiv. Nu este neapărat proiectul dânsului, s-a implementat și la Oradea, o chestie extrordinară. Voi face ceea ce ține de mine să-l implementez. Spuneți-mi o idee a lui Lădaru din ultimele 8 luni de zile, să spună o singură chestie, că a venit cu o propunere la mine și nu l-am ascultat. Îmi plac criticile, dar apreciez criticile constructive, Romanescu nu a făcut bine, dar eu vin cu următoarea propunere…”, a încheiat Romanescu.

Distribuie articolul