Romanescu: „N-am văzut niciun director din Primăria Târgu Jiu angrenat în campania mea electorală”

de LM 0


Marcel Romanescu a negat, la Interviurile Infinit FM, că directori din Primăria Târgu Jiu l-ar fi ajutat să câștige alegerile parțiale de anul trecut, variantă lansată în spațiul public de social-democratul Cristian Toader Pasti.

„Pe toată durata campaniei electorale, n-am discutat nici măcar cu o persoană din primărie. Nici nu-i cunoșteam prea bine pe acești oameni”, a precizat edilul liberal.

Pasti a spus că unii șefi l-ar fi trădat pe viceprimarul cu atribuții de primar de la vremea respectivă, Aurel Popescu, pentru că le pusese gând rău.

„Vă pot garanta un lucru. Pe toată perioada de campanie și pre-campanie nu am discutat cu nici măcar o persoană din cadrul Primăriei. Nici cu directorii din Primărie. La momentul acela aveau un alt primar, unul interimar, și nu mi se părea normal ca să intru în astfel de relații. Poate singurele discuții să se fi purtat în calitatea de consilier local pe care o ocupam la acel moment. Nici vorbă de sprijin electoral, nici nu-i cunoșteam pe acești oameni foarte bine. Nu poți să te duci pe un teren minat, adică ce să fi făcut, să mă fi dus să le spun directorilor strategia mea pentru Primărie, cum văd eu lucrurile în campania electorală ? Nu. Din PSD au plecat foarte multe idei în ultimele 6 luni de zile”, a declarat Romanescu.

Distribuie articolul