Romanescu merge pe cartea „totul sau nimic” la Primăria Târgu Jiu

de LM 0

Liberalul Marcel Romanescu a schimbat foaia, în ceea ce priveşte candidatura la Primăria Târgu Jiu şi nu mai ia în calcul numărul candidaţilor, ci strategia sa de campanie. Romanescu a declarat că va intra în competiția pentru Primăria Târgu Jiu cu sau fără susținerea Dreptei.

Am încercat să întindem o mână formațiunilor de Dreapta, dar eu voi rămâne candidatul PNL indiferent de situație și voi intra în competiția pentru Primăria Târgu Jiu. Nu văd însă o problemă prin faptul că nu voi fi susținut de partidele de Dreapta; voi intra oricum în această competiție”, declară liberalul Marcel Romanescu, după ce liderii mai multor partide de dreapta din Gorj, au început să dea înapoi în ceea ce privește susținerea unui candidat unic la alegerile parțiale pentru Primăria Târgu Jiu.

 

Susţinut de PNL

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a declarat că a discutat la nivel central cu şefii celorlalte partide de Dreapta pentru a susţine, la Primăria Târgu Jiu, un singur candidat împotriva social-democratului Aurel Popescu, actual viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului. „Am fost de acord cu propunerea şefului PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, de a comanda un sondaj de opinie în care să fie inclus, pe lângă Marcel Romanescu, şi Robert Bugă, de la PRU Gorj. Candidatul care va obține cel mai mare scor în sondajul respectiv ar urma să fie susținut, astfel la alegerile parțiale pentru Primăria Târgu Jiu”, spune Vîlceanu.

 

„Intru în competiţia pentru Târgu Jiu”

„Am încredere în forțele proprii și în notorietatea pe care am câștigat-o în timp ca om politic. Oamenii mă cunosc şi ştiu că sunt corect şi atent la problemele comunităţii. Nu mă tem de vreo competiţie şi o dovadă a acestui lucru este şi ultimul sondaj realizat. Eu intru în competiţia pentru Primăria Târgu Jiu”, a mai spus Marcel Romanescu.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul