Romanescu ia în sfârșit atitudine vizavi de posibila trecere la PSD. Ce spune edilul?

de LM 0


Marcel Romanescu, iritat de comunicatul PSD Târgu Jiu prin care-i este închisă ușa partidului.

„Nu mă interesează să trec la PSD, nu le-am cerut să mă pună candidat, nu văd de ce aduc asta în discuție”, spune edilul liberal al Târgu-Jiului.

Luni seară, social-democrații de la municipiu au stabilit, în Biroul Politic, că vor arunca în lupta pentru primărie, în 2020, oameni din interior, nu de la alte partide.

„Nu mă intersează comunicatele PSD, văd că încearcă să creeze un subiect. Am spus răspicat că în momentul de față nu mă interesează trecerea la PSD, e treaba lor ce fac. Eu nu am spus niciodată că am avut discuții cu ei, pe mine mă interesează doar administrarea Târgu Jiului. Nu am cerut să trec la PSD, e un subiect artificial creat”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Mihai Weber a afirmat, în mai multe rânduri, că PSD nu exclude nici aducerea unui candidat in afara partidului, dacă în interior nu se va găsi unul capabil să câștige primăria municipiului, în 2020. Președintele executiv al social-democraților zice că din comunicatul PSD Târgu Jiu nu reiese că i-ar fi fost închisă ușa partidului primarului Marcel Romanescu.

„Nu se trage concluzia că i s-a închis ușa lui Romanescu, ci doar că s-au închis discuțiile privind acest subiect creat artificial. E un subiect care nu face bine PSD. Vor fi sondați 6-7 persoane din interiorul PSD. E posibil ca acest subiect să fi fost creat ca urmare a faptului că vor fi anumite persoane care vor fi sondate împreună cu primarul în funcție. Dar de aici până la a deschide brațele unei anumite persoane, e cale lungă. Nu poți totuși să spui nu, niciodată”, a spus Weber.

Distribuie articolul