Romanescu i-a luat apărarea lui Aurel Popescu, criticat de Dan Vîlceanu: ”Să fim corecți!”

de LM 0


Marcel Romanescu i-a luat apărarea lui Aurel Popescu, luni, într-o declarație de presă, după ce, vineri, deputatul PNL Dan Vâlceanu l-a acuzat pe viceprimarul PSD al Târgu-Jiului c-ar fi cerut, în 2017, numai 8 milioane de lei pentru proiectul de modernizare a Căii Eroilor.

”Să fim corecți! În 2017, atât s-a aprobat, numai 8 milioane de lei. Apoi, proiectul a fost împărțit pe mai multe segmente” a precizat edilul Târgu-Jiului.

Romanescu zice că cele 8 milioane de lei, echivalentul a 2 milioane de euro la vremea respectivă, erau menite modernizării porțiunii dintre Hotel Europa și Biserica Sfinții Apostoli.

Primarul Târgu-Jiului dă asigurări că nu există riscul ca proiectul de reabilitare a Căii Eroilor, a cărui valoare totală este de 40 de milioane de euro, să rămână nefinanțat.

Problema autorităților din Târgu-Jiu este, în acest moment, aceea că niciun constructor nu s-a prezentat la licitațiile organizate pentru lucrări la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” și pentru cele de pe Calea Eroilor. Marcel Romanescu zice că se vor face noi evaluări, pe alte sume de bani.

Distribuie articolul