Romanescu: „Garantez că-mi voi duce mandatul la bun sfârşit”

de LM 0


Marcel Romanescu garantează că-și va duce mandatul la bun sfârșit.Primarul Târgu-Jiului i-a răspuns, luni, Elvirei Șarapatin care, vineri, a declarat că are informații că Romanescu va pleca înainte de vreme de la primărie și că Florin Cârciumaru era “un buldozer” comparativ cu actualul edil.

Romanescu o așteaptă pe deputata PSD să-i fie alături și să sprijine proiectele pe care le va derula în oraș. „Garantez că-mi voi duce mandatul la bun sfârșit fără niciun fel de probleme și cred că voi avea și sprijinul deputatei Șarapatin Elvira în derularea proiectelor pentru municipalitate. O aștept alături de mine în tot ce voi demara în perioada următoare. Așa cum procedez cu toți parlamentarii de Gorj, sunt probleme pe care cred că le putem rezolva împreună și cred că le vom rezolva”, s-a rezumat să declare primarul în funcție.

Colegii de partid ai lui Romanescu nu sunt așa blânzi cu Șarapatin

Mai duri în declarații sunt colegii de partid ai primarului Romanescu, Mihai Paraschiv o acuză pe Elvira Șarapartin că a primit degeaba miliardele din leafa de parlamentar, pentru că are activitate zero la Gorj. „În primul rând cine este doamna Elvira Șarapatin ? Este cumva doamna care de un an de zile de a câștigat un post de deputat și care nu a dat nicio declarație până acum, care nu există în plan politic ? Care a tocat câteva miliarde până acum degeaba ? Ați văzut vreo inițiativă a dânsei până acum, o poziție publică ? Ați văzut ceva ? S-a trezit vorbind după 11 luni de mandat timp în care a încasat niște bani degeaba, activitate zero. Dar poate așa a primit directivele de la partid, să-l atace pe Marcel Romanescu. De ce nu face analiza a 17 ani de mandat ai lui Florin Cârciumaru ? Era mai interesant de văzut o astfel de poziție decât una care stârnește hazul. Sunt dorințele lor meschine, se gândesc numai la interesele proprii, nu ale cetățenilor. Nu știu cu care tabără din PSD fraternizează doamna Șarapatin. Unul centrează, altul dă cu capul, cam asta este politica la PSD, am văzut și declarația voalată a domnului Weber, e treaba lor ce candidat desemnează pentru 2020”, a spus Paraschiv.

Distribuie articolul