Romanescu, atac virulent la Pătrășcoiu după ce Aparegio a mărit tarifele: ”Pătrășcoiule, mergi la pensie!”

de LM 0


”Pătrășcoiule, mergi la pensie!”. Primarul Târgu Jiului, atac virulent, miercuri, la șeful Aparegio, după ce operatorul de apă și canal a majorat tarifele cu 7%.

Într-o conferință de presă, Marcel Romanescu a acuzat societatea că nu a înștiințat autoritatea publică locală. În plus, a menționat că viceprimarul Aurel Popescu a votat, în AGA Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ADIA”, în favoarea majorării tarifelor.

Primarul Romanescu a mai spus că târgujienii plătesc oricum prea mult pe apă și canal, mai exact la valorile maxime prevăzute în proiectul cu finanțare europeană de reabilitare a rețelelor, obținut în 2007, asta deși n-au fost finalizate toate investițiile prevăzute în proiect.

Marcel Romanescu a acuzat și faptul că, de doi ani, de când a obținut mandatul de primar, Aparegio nu a făcut niciun fel de investiție în Târgu Jiu. În plus, edilul a anunțat că Poliția Locală va da amenzi Aparegio, pentru gurile de canal ce nu vor fi ridicate la cotă. Primarul Târgu Jiului i-a cerut lui Traian Pătrășcoiu să-și dea demisia din fruntea Aparegio și să plece la pensie.

În replică, Traian Pătrășcoiu zice că primarul Marcel Romanescu ar trebui să demisioneze pentru că n-a făcut nicio vizită la stațiile de epurare și de tratare a apei, în cei doi ani de mandat.

Distribuie articolul