Romanescu, acuzat că “îi ia de proști pe târgujieni”. “Sunt acuzații PUERILE”

de LM 0


PSD, atac dur la adresa primarului Târgu-Jiului. Marcel Romanescu, învinuit, într-un comunicat de presă, „că-i ia de proști pe târgujieni”, că „joacă un teatru ieftin pus la cale în cel mai mic amănunt” și că „pozează într-un om curat, dar realitatea este alta”. Reacția social-democraților vine după ce edilul a spus că și-ar dori un om precum liberalul Virgil Drăgușin, pe postul de administrator public.

PSD îl acuză pe primarul Marcel Romanescu că vrea să dea postul de administrator public al Târgu-Jiului, ”cu dedicație”. Bordușanu crede că Romanescu vrea să-l instaleze pe Drăgușin administrator public, în schimbul serviciilor din campania electorală. „Ne-a deranjat faptul că dumnealui gândește un proiect de hotărâre pentru a avantaja un coleg liberal. Trebuie să dăm șansa tuturor târgujienilor să ocupe acel post plătit din bani publici. Colegii de la PSD din Consilul Local au fost acuzați că nu au votat acest proiect dar nu l-au votat pentru că și-au dat seama că este un proiect pentru un post cu dedicație. Primarul pozează mereu într-un om foarte curat. Vine cu declarații că își dorește alături de el un om capabil care să-l ajute dar realizăm că-și dorește acest post pentru un coleg de partid căruia îi este recunoscător din diverse motive, probabil și pentru că l-a ajutat în campania electorală. Ne surprinde că dorește pe acest post tocmai un coleg de partid. Eu nu sunt în măsură să-l analizez pe domnul Drăgușin, eu spun doar că nu este corect pentru că trebuie să dea șansa tuturor târgujienilor să candideze la concurs”, a spus Bordușanu.

Romanescu răspunde acuzațiilor

Marcel Romanescu declară că proiectul inițial de angajare a unui city manager, cel respins de majoritatea PSD-ALDE, era extrem de permisiv și a arătat cât se poate de clar că postul nu poate fi dat cu dedicație. De aceea, cataloghează drept ”puerile”acuzațiile de acum ale social-democraților.

„Nu am spus vreodată că voi face vreun demers pentru ca Virgil Drăgușin să vină ca administrator. A fost o întrebare legată de două persoane anume și am răspuns că mi-aș dori un om dar în urma unui concurs, poate fi vorba și de domnul Drăgușin, dar vorbim de un concurs, nu de o numire pe post. Eu nu blochez accesul nimănui la concurs, cea mai bună și pregătită persoană poate să ocupe acest post. Nu am dat nume, dar da, am vorbit de un om foarte bine pregătit, nici nu știu dacă și-ar dori, nu am discutat cu el înainte despre o asemenea variantă. Este clar că Virgil Drăgușin este o persoană apreciată în activitatea sa.Comentariile sunt de prisos, chiar dacă am pronunțat numele unui coleg de la PNL, nu cred că trebuia tratat în acest mod”, a explicat Romanescu.

Distribuie articolul