Romanescu a reziliat contractul parcării de la Rodna!

de LM 0


Marcel Romanescu a decis să rezilieze contractul cu concesionarii parcării Rodna. De la 1 iunie, ar trebuie predată municipalității. Într-un interviu pentru Radio Infinit, primarul liberal al Târgu-Jiului ne-a spus motivul: n-au fost respectate clauzele contractuale. Reprezentanții coaliției PSD-ALDE se așteaptă să urmeze un proces dur și îndelungat în instanță.

Marcel Romanescu i-a notificat pe concesionarii parcării Rodna că va fi reziliat contractul de concesiune. De vineri, ar trebui să predea terenul municipalității. Gestul primarului vine după ce majoritatea PSD-ALDE din consiliul local anunțase că va depune proiect de hotărâre privind scoaterea la licitație a parcării.

Primarul municipiului ne-a spus care este motivul pentru care a solicitat rezilierea contractului. N-au fost respectate clauzele înțelegerii, în sensul că o parte din parcare a fost subînchiriată.

Viceprimarul PSD Aurel Popescu susține că primarul liberal n-a consultat majoritatea din consiliu atunci când a luat decizia rezilierii contractului.

”Cred că era mult mai bine să fi purtat mai întâi o discuție cu concesionarii. Noi trebuie să avem grijă de relația cu mediul privat” comentează Popescu.

Distribuie articolul