Robert Filip le cere, din nou, social-democraților să respecte protocolul de colaborare stabilit în cadrul Alianței PSD-ALDE

de LM 0


Robert Filip le cere, din nou, social-democraților să respecte protocolul de colaborare stabilit în cadrul Alianței PSD-ALDE. Primarul din Rovinari vrea ca ALDE să primească posturile de subprefect de Gorj, viceprimar la Târgu-Jiu și funcții în deconcentrate după algoritmul 1 la 8.

Filip a fost deranjat să-l audă pe senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, declarând, în urmă cu două săptămâni, că nu se mai poate schimba nimic la jumătatea drumului, și că rămâne valabilă negocierea făcută în 2016, cu fostul lider al ALDE Gorj, Dian Popescu.

”Ce mă interesează pe mine negocierea făcută de Dian Popescu? Poziția lui Florin Cârciumaru mi s-a părut nepregătită și neserioasă” reacționează Robert Filip, vicepreședinte ALDE Gorj.

Edilul din Rovinari zice că-n trei sferturi din țară, protocolul PSD-ALDE este respectat, numai la Gorj sunt ”aceleași fețe prin toate instituțiile”.

Distribuie articolul