Robert Filip a rămas doar candidat la Rovinari

de LM 0

filip

Robert Filip, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a fost revocat din funcţie printr-un ordin semnat de prefect. Vicele CJ Gorj era membru al UNPR şi a trecut la ALDE. Prin urmare, Filip a pierdut sprijinul politic din partea formaţiunii unde era membru. El este candidatul ALDE la Primăria Rovinari.

„A fost emis ordinul prefectului judeţului Gorj privind încetarea de drept a mandatului în ceea ce îl priveşte pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Robert Filip, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către UNPR Gorj. Şi-a pierdut şi mandatul de consilier judeţean. Luni i-a fost comunicat ordinul şi îl va putea contesta de la data comunicării. Este un drept prevăzut de lege”, a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj.

În momentul de faţă, Consiliul Judeţean Gorj este condus de Ciprian Florescu şi nu mai are niciun vicepreşedinte. Florescu i-a luat locul lui Ion Călinoiu, revocat din funcţie pe motiv de incompatibilitate. Tribunalul Gorj a admis însă ieri cererea lui Ion Călinoiu privind suspendarea ordinului prin care prefectul i-a încetat mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul