Ring de box la Liceul „Ecaterina”. Elev bătut cu o coadă de mătură (VIDEO)

de LM 0

bataie-elevi

Un scandal de proporţii a avut loc la cel mai bun liceu din Gorj, după ce doi elevi s-au luat la bătaie chiar pe holul şcolii. Aceştia s-au lovit cu pumnii, iar unul dintre ei a luat o coadă de mătură şi l-a cotonogit pe celălalt. Mai mulţi elevi au asistat la această confruntare, majoritatea fiind fete. Un martor a filmat bătaia şi a postat filmuleţul pe Internet.

„E regretabil ce s-a întâmplat“

Conducerea Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu a deschis o anchetă, iar elevii bătăuşi au fost identificaţi. Cei doi au vârsta de 17 ani. Unul este în clasa a XI-a, iar celălalt este în clasa a X-a. Gheorghe Nichifor, directorul școlii, ne explică ce s-a întâmplat: „A fost vorba de o rivalitate copilărească între ei. Unul dintre ei l-ar fi agresat pe prietenul celui care a provocat bătaia, un elev de la Liceul Economic. A vrut să-i dea o lecție și s-a întâmplat ce s-a văzut. Cel care a provocat scandalul nu a avut probleme la învățătură în clasele a IX-a și a X-a, dar acum are două corigențe. E regretabil ce s-a întâmplat și sper să nu afecteze imaginea școlii”.

 

Bătăuşii, amendați de poliție

Poliția Gorj a deschis o anchetă, în urma căreia i-a amendat pe cei doi liceeni care au participat la scandal. Cel care a provocat conflictul a fost amendat cu 1.500 de lei, iar celălalt cu 1.000 de lei, pentru participare şi provocarea de scandal în incinta unităţilor de învăţământ.

Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“ a avut în ultimii ani cele mai bune rezultate la toate examenele, atât la Evaluarea Naţională, cât şi la Bacalaureat, fiind cel mai bun din judeţul Gorj.

ALIN PETRE

Distribuie articolul