Revenire surprinzătoare la Pandurii

de LM 0

A avut loc împăcarea. Paul Batin a revenit la echipă. Lipsa unui atacant de meserie în lot l-a determinat pe antrenorul Flavius Stoican să treacă peste tot şi toate, să-şi calce pe inimă şi să încerce să urmărească binele echipei. Se ştie, Paul Batin a fost exclus din lot după ce l-a lovit pe Paul Păcurar, cei doi certându-se la o ieşire la iarbă verde cu echipa. Acum, cu şase etape înainte de finalul sezonului, când echipa are nevoie de un atacant de meserie, Stoican i-a mai acordat o şansă lui Batin. Însă, atacantul nu are locul asigurat în echipă, trebuie să fie şi pregătit să joace.

 

Discuţie împăciuitoare

De mai bine de o lună de zile, Paul Batin nu a mai făcut antrenamente cu echipa. Atacantul a fost exclus din lot după ce l-a pocnit pe Păcurar, aşa că Stoican a vrut să-l pedepsească pe vârf.

Zis şi făcut, Batin a fost trimis acasă drept pedeapsă, dar iată că după un timpi s-a mai întins o mână. Cel care a decis că ar fi cazul ca atacantul să fie iertat a fost Flavius Stoican. Ei bine, luni seara, antrenorul l-a sunat pe Batin, cei doi au avut o discuţie destul de lungă în care au pus la punct totul, au lămurit situaţia creată, iar la final au convenit să lucreze din nou. „Da, aşa este, am discutat cu Paul Batin şi va reveni la echipă. Am avut o discuţie cu el în care am lămurit multe lucruri, era necesară această discuţie. El a greşit, a recunoscut acest lucru, aşa că totul e de domeniul trecutului. El va reveni la echipă, este în interesul lui şi al nostru să revină, la o adică avem acelaşi interes: să salvăm această echipă”, spune Flavius Stoican.

 

Revine, dar trebuie antrenat

Totuşi, revenirea în lot nu-i garantează lui Batin şi titularizare. „Are tot sprijinul meu, însă totul depinde doar de el de acum încolo. Nu ştiu cum este din punct de vedere fizic, va fi analizat de preparatorul nostru şi vom vedea la ce nivel este”, a mai punctat Flavius Stoican.

Ei bine, Paul Batin a evoluat doar un singur meci în acest sezon pentru Pandurii, în duelul de la Botoşani din sezonul regulat, meci în care şi-a rupt şi mâna.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul