Reprezentații FRF și LPF au găsit deficiențe la stadionul municipal din Târgu Jiu

de LM 0


Reprezentații FRF și LPF, care au inspectat, la finalul săptămânii trecute, stadionul municipal din Târgu Jiu au găsit deficiențe ce trebuie remediate dacă se dorește omologarea pentru competiții europene.

Conform primarului Marcel Romanescu, însă, problemele n-ar fi majore, fiind depistate la indicatoarele interioare, vestiarele jucătorilor și calea de acces a echipelor pe teren. Constructorul va trebui să le remedieze. La începutul lunii iunie, comisia de omologare revine la Târgu Jiu.

După cum a anunțat pe Facebook, primarul Marcel Romanescu a avut o întâlnire, la Târgu Jiu, cu reprezentanții Ajax Amsterdam, care au vizitat stadionul municipal. S-au purtat discuții inclusiv despre o posibilă colaborare cu societatea care administrează arena clubului olandez.

Romanescu a mai spus că o delegație de la Târgu Jiu va merge, în perioada următoare, la Ajax pentru a vedea cum este administrat stadionul, fiind posibilă încheierea unui parteneriat. Primarul Târgu-Jiului a anunțat și că spațiile din incinta noului stadion municipal vor fi scoase la licitație.

Distribuie articolul