Reprezentant LA PROVINCIA: Târgu-Jiul va deveni cel de-al treilea producător de carne de pasăre din România

de DR 0

Fosta Avicola Târgu-Jiu va redeschisă de un mare producător și procesator de carne de pui. Sunt promise peste 600 de noi locuri de muncă.

Grupul de firme Carmistin, care deține și brandul La Provincia, a cumpărat activele Avi Instant și urmează să investească aici peste 20 de milioane de euro. Proiectul a  fost prezentat, astăzi, în Sala  Maură a Prefecturii Gorj.

Președintele grupului de firme care deține brandul La Provincia, Justin Paraschiv, a precizat că motivul pentru care a fost ales Târgu-Jiul este forța de muncă disponibilă, faptul că ”oamenii sunt legați de pământ mai mult ca în alte județe”. Tiberiu Berbece, directorul societăţii Avicarvil deținătoarea brandului La Provincia, a făcut o scurtă prezentare a planului de afaceri. Punctul de lucru de la Târgu-Jiu ar urma să devină cel de-al treilea producător de carne de pasăre din România, 50% din marfă urmând să meargă la export. Recrutările au început deja iar CV urile se primesc la sediul fostei Avicola. Viitorii angajați ai Avicola ar putea beneficia de anumite facilități, cum ar fi afterschool gratuit pentru copii, a mai spus Tiberiu Berbece.

 

Distribuie articolul