Replici Ponta-Vîlceanu, la final de campanie

de LM 0

Pesedistul Victor Ponta şi liberalul Dan Vîlceanu se „contrează” pe reţelele de socializare, la finalul campaniei electorale. Cei doi candidează de pe prima poziţie pentru un mandat de deputat.

 

„Mă bucur dacă Vîlceanu ajunge în Parlament”

„Cum scoate PNL ce este mai rau si urat din oameni – O poveste trista, dar adevarata despre influenta negativa a anturajului fata de oamenii tineri din politica! Il cunosc pe Dan Valceanu inca din 2004 / este dintr-o familie respectata din Gorj – vechi membri PSD (tatal sau a fost subprefect PSD al judetului si candidat la Parlament din partea PSD)! A fost alaturi de mine si de PSD Gorj in campaniile din 2004/7/8; din acest motiv l-am sustinut toti sa fie Presedintele TSD (organizatia de tineret) / avand o relatie personala a fost si invitatul meu la botezul Irinei si ii multumesc pentru ca a venit si ne-am bucurat impreuna de acel eveniment fericit!

In 2009 pentru ca PSD a pierdut guvernarea si firma familiei Valceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia au plecat la PDL / dupa care in 2014 a devenit PNL ! Ma rog – interesul poarta fesul! Desi este candidat la Camera Deputatilor din partea PNL nu i-am pomenit vreodata numele (nu poti sa te certi in public cu cineva cu care ai stat la aceeasi masa, arata foarte urat)! Si de altfel Dan a fost mereu respectuos cu mine si nu mi-a vorbit vreodata altfel decat cu „Dumneavoastra”.

Dar vad ca noua cariera politica in PNL il obliga sa faca si mizerii – e probabil un Cod al Tradarii si Josniciei daca vrei sa fi in Partidul familiei Gorghiu – Isar! Am citit un interviu al lui la site-ul oficial al Sistemului : Dincolo de jignirile mai mult decat exagerate la adresa mea si „infierarea” PSD-ului (unde a facut o cariera frumoasa) tot vreau sa cred ca nu e vina lui ci a anturajului politic in care a ajuns!

Ba chiar ma bucur daca Dan Valceanu ajunge in Parlament/ o sa ne batem impreuna sa salvam Complexul Energetic Oltenia de la falimentul in care vor sa-l bage Guvernul Ciolos si fantomaticul Ministru al Energiei Grigorescu ( cel cu sute de mii de euro „castigati” cu un site din Caraibe) !”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

Ce-i răspunde Dan Vîlceanu

Victor Ponta a scris un comentariu la adresa mea, pe pagina lui de Facebook și vreau să-i răspund. În același timp îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Victor Ponta, viața ne-a schimbat pe amândoi. Evoluția mea, după cum am citit că ai scris, te face să ai o impresie bună despre mine (deci anturajul a fost bun), însă evoluția ta, mă face să nu consider la fel despre tine și să nu mă mai adresez cu „dumneavoastră”. Cred că dintre noi doi, tu ești cel care a luat-o pe un drum greșit. Șansa ta de a salva CEO a trecut si nu ai făcut nimic. Ba ai făcut… MULT RĂU”, a postat Dan Vîlceanu.

Distribuie articolul