Renunţă Edi Iordănescu la Pandurii!?

de LM 0

sport-1

  • Tehnicianul pare decis de a nu da curs ofertei de la Pandurii

 

În ultimele zile au tot apărut diverse informaţii legate de viitorul lui Edi Iordănescu. Acum vreo două săptămâni, mai toată presa centrală anunţa faptul că Edi Iordănescu s-a decis şi nu mai continuă la Târgu-Jiu. După câteva zile s-a revenit cu informaţia că tehnicianul va continua să pregătească Pandurii, condiţionând prelungirea contractului de rezolvarea unor probleme de ordin financiar. Ei bine, acum din nou se schimbă placa şi s-a anunţat „pe surse” luarea unei decizii. Iordănescu nu va semna prelungirea cu Pandurii!

 

„Luni stabilim totul”

Informaţiile lansate în presă nu au acoperire, nu există nicio declaraţie oficială. Însă, e o armă cu două tăişuri, pot fi informaţii reale, dar şi speculaţii. Cert este că informaţia că Edi Iordănescu nu îşi va prelungi şederea la Târgu-Jiu a tot apărut în presă chiar de la finalul sezonului, însă nimeni nu a anunţat nimic oficial. „Eu ştiu că luni urmează să discut din nou cu Edi. Nu am idee dacă a luat vreo decizie, însă sunt sigur că el îşi doreşte să continue la Pandurii. Vom vedea, luni stabilim totul”, a comentat sec Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii.

 

N-au rezolvat nimic

Săptămâna trecută, lui Edi Iordănescu i se promisese rezolvarea câtorva din problemele stridente. Mai exact achitarea unei părţi din datoriile care sunt la jucători, lucru care nu s-a întâmplat. Acea afirmaţie, „căutăm soluţii”, nu a avut rezolvare. În plus, chiar dacă zilele acestea ar trebui să intre în conturi circa un milion de euro din drepturile tv, o bună parte din aceşti bani vor fi pentru achitarea datoriilor, dar nu spre jucători.

S-a sperat şi la vânzarea lui Ioan Hora, însă mult trâmbiţatul transfer nu s-a mai parafat. Gorjenii ar vrea să-l dea în Polonia, la Lech Poznan, însă jucătorul are şi el o ofertă din Elveţia, dar suma de transfer este mai mică decât cea oferită de polonezi. Eventuala mutare în Polonia a întârziat şi pentru că întreaga conducere a celor de la Lech Poznan se află în Franţa, la Euro!

Astfel, toate aceste probleme l-ar putea determina pe Edi Iordănescu să ia decizia pe care nici un fan al pandurilor nu o vrea, aceea de a nu continua la Târgu-Jiu.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul