Remiză pentru alţii

de LM 0

Fotbal, Liga 1 / Dinamo-Pandurii 1-1

 

sport-2

Pandurii a jucat mai bine decât Dinamo, dar nu a câştigat. S-a terminat nedecis, 1-1, o remiză bună pentru Steaua şi Astra, cele două echipe care în această rundă au câştigat meciurile pe care le-au jucat în campionat. Egalul din Groapă a fost considerat de bucureşteni unul echitabil, în timp ce gorjenii susţin că ar fi meritat mult mai mult.

 

Doar egal…

Pandurii a jucat mai bine, a fost echipa mai preocupată să joace fotbal, a ţinut de minge, însă cu toate astea Dinamo a marcat prima. O gravă eroare a lui Răduţ, mijlocaş care s-a hazardat să dribleze în propria treime de teren, a pierdut mingea, iar Palic a şutat de la 18 metri şi a marcat pentru 1-0. „Un gol contrar cursului jocului”, spune Edi Iordănescu. Apoi, gorjenii au avut puterea să preia controlul jocului, cel puţin în partea a doua au dominat, o posesie sterilă în multe momente. Răduţ a ratat în minutul 81, şutând de la 11 metri peste poartă, însă în minutul 89, Stanca a repus mingea la Nistor, acesta a făcut o cursă de 50 de metri, i-a pasat lui Nicoară, fotbalist care a centrat lui Hora, la 11 metri, iar ultimul a marcat pe jos.

Au urmat minute cu mulţi nervi, surprinzător de partea gorjenilor, Iordănescu şi unul din secunzi au fost trimişi în tribună, după care şi Nicoară a fost eliminat pentru lovirea unui adversar. S-a încheiat 1-1, rezultat perfect pentru Astra şi Steaua…

 

Golul pe care l-am primit se putea evita. Ştiam că sunt foarte periculoşi pe contraatac, dar am fost surprinşi. Mi-e ciudă, pentru că o echipă cu mai multă experienţă nu ar fi luat golul ăsta. Puteam să câştigăm, dar recunosc că nu meritam. Nu mă încălzeşte cu nimic faptul că nu am mai pierdut din noiembrie, se vede că avem probleme pe faza de atac, Mircea Rednic, antrenor Dinamo.

 

A fost un joc pe care îl puteam câştiga. Dacă ne uităm la momentul în care am egalat, rezultatul ne poate mulţumi, dar, per ansamblu, nu avem de ce să fim satisfăcuţi. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic”, Edi Iordănescu. antrenor Pandurii.

 

Acest rezultat nu le avantajează decât pe Astra şi Steaua. Următoarele meciuri trebuie să le tratăm ca pe nişte finale şi vom încerca să scoatem maximum”, Cristi Săpunaru, fundaş Pandurii.

C.BRUJAN

Distribuie articolul