Reîncepe sezonul handbalistic pentru UCB

de Admin 0

Echipa de handbal masculin de Liga a 2-a, UCB Târgu Jiu, reîncepe lupta în campionat. Trupa antrenată de Adi Gorun va evolua în primul meci oficial din 2017 în deplasare la CSM Oradea, echipă cu pretenţii la promovare. Astfel, gorjenilor le va fi foarte greu în acest meci în care echipa gazdă pleacă cu prima şansă, însă pe un fond de relaxare al gazdelor, orice se poate întâmpla.

 

Declarativ, sunt bine!

UCB merge la Oradea să dea marea lovitură. Greu, aproape imposibil, însă antrenorul Adi Gorun le cere elevilor săi să joace simplu şi fără trac. „Da, este un debut greu, dar nu ne temem de acest meci. Nu avem ce pierde. Vom merge să jucăm, le-am şi spus băieţilor să fie relaxaţi şi să jucăm aşa cum ştim noi. Întâlnim o echipă bună, o echipă cu jucători cu experienţă, dar ceea ce contează este starea noastră de spirit. Putem face un meci bun, putem să obţinem un rezultat pozitiv dacă vom avea atitudine”, spune Adi Gorun.

 

Diferenţe mari între ei şi noi

Din păcate, între CSM Oradea şi CS UCB Târgu Jiu este o diferenţă mare în clasament. Astfel, bihorenii ocupă locul al doilea, la egalitate de puncte cu prima clasată, Minaur Baia Mare, în timp ce echipa gorjeană se află pe locul şapte. Trebuie spus că la nivel de puncte, diferenţa este foarte mare, bihorenii au 31 de puncte strânse, în timp ce UCB-ul are doar 12 puncte.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul