Rednic, mulţumit cu remiza

de LM 0

sport-3

Dinamoviştii erau mulţumiţi la final cu remiza. Mircea Rednic chiar a remarcat faptul că echipa lui nu a cedat deloc în acest sezon în faţa pandurilor. „Am jucat de şase ori cu Pandurii şi am câştigat de trei ori… A fost un meci în deplasare, miercuri am avut un meci cu Steaua de mare încărcătură. Am făcut vreo 600 kilometri în poponeaţă… A fost o primă repriză echilibrată. Apoi am rămas în 10 oameni, ne-am apărat foarte bine, mai multe nu puteam să facem. Mă bucur că nu am luat gol, am avut şi noroc. În meciurile pe care le-am jucat cu Pandurii, au picat pe finalul meciului. De-aia era altceva dacă jucam 11 contra 11. Mă bucur că n-am pierdut, ne mulţumim cu acest punct. Suporterii nu mi-au cerut să pierd cu Astra. Ne-am întâlnit de doar două ori cu suporterii, nu ne-au cerut aşa ceva. Ne-au cerut doar să batem Steaua. Noi suntem profesionişti”, a comentat Mircea Rednic.

 

„Lupta pentru locul 2 rămâne deschisă”

Un alt dinamovist, fundaşul dreapta Sergiu Hanca plângea după victorie. Nu ne mulţumeste egalul, venisem să câştigăm aici. Dar după cum a fost şi repriza a doua, e bine că am luat un punct. Lupta pentru locul 2 rămâne deschisă, pentru că mai sunt şase puncte în joc. Noi ne dorim să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României”, a spus Hanca.

Şi fundaşul central Andrei Marc era mulţumit. „Cred că având în vedere jocul, e un rezultat echitabil. Noi am jucat în inferioritate 20 şi ceva de minute, cred că e bun egalul. Vrem locul 3 la final. Cred că fanii vor fi mulţumiţi, chiar dacă eu speram să ne batem la titlu”, a spus Marc.

(C.B.)

Distribuie articolul