RECRUTARE pentru LEONI, marți, la AJOFM Gorj

de LM 0


Marți, 14 noiembrie, la ora 11:00, la Agenția de Șomaj din Târgu-Jiu au loc recrutări de personal pentru fabrica de cablaje auto Leoni, de la Bumbești-Jiu.
În primă fază este nevoie de 200-250 de oameni, care să fie trimiși la calificare la Pitești.

Compania LEONI funcţionează în incinta Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu, preluând, pentru o perioadă de 5 ani, spaţiul şi imobilele în care a funcţionat Pirelii. Conform reprezentantului firmei de recrutare, Marius Tout, pachetele salariale vor conține diverse beneficii.

„Vor primi toate detaliile legate de pachetul salarial, unul destul de stufos, beneficiile pe care le pot câștiga viitorii angajați sunt foarte avantajoase și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească ei. Va fi și o mică testare în funcție de cum ne va permite timpul. Avem nevoie de 200-250 de oameni până la 1 decembrie, calificarea se va face la Pitești. producția va începe probabil la început în 2018, este foarte important ca acești candidați să meargă la Pitești și să facă acest instructaj pentru că dacă vor aștepta să se deschidă fabrica și apoi să se angajeze, le va fi mult mai greu pentru că sunt persoane care vor să meargă la Pitești să facă instructajul și vor avea întâietate”, a spus Tout.

Distribuie articolul