Record pentru Pandurii! Negativ!

de LM 0

Situaţia grea de la Pandurii face ca în acest moment să vorbim de o echipă care se zbate să supravieţuiască. Tocmai din cauza situaţiei dezastruoasă, vorbim de două echipe ale pandurilor, ba chiar de două loturi într-un singur sezon. În toamnă au jucat unii, acum alţii. Cert este că echipa gorjeană a egalat un record negativ al Ligii 1, utilizarea a 52 de jucători într-un an competiţional! Vorbim de un număr extrem de mare de jucători care au jucat pentru echipa olteană în acest an competiţional!

Al 52-lea jucător folosit este Erico da Silva. Doar în anul 2017, echipa gorjeană a folosit un număr de 22 de noi jucători, jucători care nu mai bifaseră niciun minut pentru echipa gorjeană.

În actualul sezon de Liga 1, gorjenii sunt urmați în clasamentul echipelor cu cei mai mulți jucători utilizați într-un sezon competițional de ASA Tg. Mureș, care a folosit 46 de fotbaliști, de FCSB cu 36 și de Concordia Chiajna cu 35.

 

Coincidenţă stranie

Tot 52 de jucători folosiţi într-un sezon a rulat şi Unirea Urziceni, în sezonul 2010-2011, cifră ce a mai fost atinsă de Gloria Buzău în 2008-2009 și de Universitatea Craiova în sezonul 2004-2005. Toate cele trei echipe au retrogradat la finalul stagiunii. Se va întâmpla acelaşi lucru şi cu Pandurii!?

Mai sunt 6 etape de disputat, însă putem afla mult mai devreme deznodământul acestui sezon negru!

C.BRUJAN

Distribuie articolul