Reacțiile primarilor gorjeni după achitarea lui Victor Ponta

de LM 0


Primarii PSD comentează achitarea deputatului Ponta, în dosarul Turceni-Rovinari. Cei mai mulți se bucură pentru fostul coleg și speră nu înceapă să atace PSD.

Ion Bârcă zice că fostul prim-ministru a fost crescut de Partidul Social-Democrat. „ Nu m-a surprins decizia, știam că sunt ambii nevinovați, a fost un proces politic. Procurorii care ar trebui să fie apolitici, s-au băgat prea mult în politică, nu e un lucru bun, a unora. Nu va ataca PSD-ul, pe Ponta îl leagă ceva de PSD. Nu cred că poți da cu piatra în cineva care te-a crescut. Să demonstreze pe cont propriu, cu oamenii pe care îi strânge lângă el, ce poate face! Ce încredere mai au românii în el după demisia aceea de pe Facebook? Când i se pune goanga, demisionează”, e de părere edilul din Turburea.

Sorin Bucurescu nu s-a mirat să afle sentința în dosarul Turceni-Rovinari. Edilul din Slivilești comentează că multe anchete sunt cusute cu ață albă. „O sentință ca și multe altele, o acuzație din dușmănie, un rechizitoriu făcut în foarte mare grabă ca să fie agățat. Sunt foarte multe dosare de acest gen cu politicieni, primari. Era normal și firesc să fie achitat. Nu știu ce va face Ponta, cât de mult l-a tras înapoi acest dosar, important este ca PSD-ul să meargă pe aceeași linie ca și până acum, să-și realizeze proiectele, mă interesează ce face PSD, nu ce face Ponta”, a comentat Bucurescu.

Aristide Șerbănescu n-a înțeles de ce fostul director de la CE Turceni, Dumitru Cristea, s-a ales cu 4 ani de închisoare. Pentru că, avea deja la activ o pedeapsă de închisoare cu suspendare în dosarul „Buldotancul”. Edilul din Schela nu crede că Victor Ponta va reuși să crească Pro România. În opinia sa, fostul premier este „terminat politic”.

„Nu are ce căuta instanța în contractele dintre firmele private. Mă gândeam cum au spălat banii? Sunt sceptic în ceea ce privește creșterea PRO România, eu cred că Ponta e cam terminat politic. Nu din cauza dosarului, din cauza ieșirilor, cearta cu Dragnea, puteai să pui piciorul în prag de când erați colegi, nu acum. Eu nu-l mai votez pe Ponta, i-am făcut campanie în trecut, dar acum e terminat politic”, a comentat Șerbănescu.

Distribuie articolul