Răuț îl ironizează pe Boza ! „E pentru prima oară în istoria CEO când managerul…”

de LM 0


Ion Răuț îl ironizează pe Sorin Boza, pe pagina de socializare.

„Managerul CEO pare a fi în stare gravă! A uitat denumirea cursului -de comunicare nonverbală- la care a participat el însuși!!! Este pentru prima dată în istoria CEO, când managerul uită pe unde umblă!” scrie fostul director de Resurse Umane.

Reacția a venit după ce, la un post local de televiziune, Boza a dat din colț în colț când jurnaliștii l-au întrebat despre cursul de comunicare nonverbală și depistarea minciunii, susținut de Mircea N. Stoian, la care și el a fost prezent, vara trecută.

Răuț crede că Boza are „o apetență pentru cancanuri”, de aceea a participat la un curs susținut de fostul corealizator al emisiunii „Un show păcătos”.

„Cursurile ar trebui să dezvolte anumite abilități la personalul care participă dar am observat că au fost prezenți care nu au rolul de a comunica, poate au vrut să învețe ceva despre comunicarea internă. Dar de acolo avem destule informații că Boza comunică destul de contondent, folosind și onomatopee și volume din romane sexuale. Unii ar numi comunicarea lui colorată. Dacă a uitat și titlul, din conținut cred că ar fi interesant să-l întrebe cineva măcar ceva. E clar că acest curs a fost o altă modalitate de a mai strecura niște bani din visteria unității, obligații. Apetența lui Boza către can-can l-a dus spre Mircea Stoian. Lui Boza îi place can-canul și a găsit furnizorul”, a spus Răuț.

Deputatul Dan Vâlceanu a fost cel care a dezvăluit, joia trecută, că angajați din CEO au participat la cursuri de depistarea minciunii. Liderul PNL Gorj s-a contrat cu Sorin Boza pe această temă iar managerul CEO i-a răspuns că astfel de cursuri sunt utile pentru salariați.

„Dânsul le consideră foarte bune. Nu am nimic împotriva unor cursuri de perfecționare, dar să fie unul care ajută compania și angajații. Unul pentru juriști, altul pentru contabili etc. Nu văd cum cursurile de comunicare non-verbală și depistarea minciunii i-ar putea ajuta pe economiști sau juriștii de la CEO. Eu cred că aceste cursuri au fost făcute pentru că cineva trebuia să ia niște bani de la CEO, cine anume trebuie să ne explice domn’ direcotr”, a spus și Vâlceanu.

Vâlceanu a avut un schimb de replici cu Boza și pe tema achiziționării certificatelor de CO2. Deputatul susține că la managerul CEO ar fi ajuns, în decembrie, o ofertă mult mai avantajoasă de la compania Vitol dar Boza a refuzat-o pe motiv că firma respectivă ar fi implicată în anumite anchete penale.

Distribuie articolul