Raoul şi Mirabela Dauer au îngropat securea! “Nu regret absolut nimic”

de LM 0


După trei ani în care nu şi-au vorbit, Mirabela Dauer şi Raoul au reuşit să îngroape securea şi să menţină o relaţie de amiciţie.

“Am mers la un restaurant, unde era o singură masă şi acolo erau două persoane: Mirabela şi cu o prietenă. Era inevitabil impactul după 3 ani şi ceva, dar a fost o întâlnire de parcă n-ar fi existat nimic. A doua zi ne-am întâlnit absolut întâmplător la aeroport. Era şi Roberta. Aeroportul ăla e mare, alţii pleacă la Beijing (…), la mare ne-am întâlnit la evenimente. Chiar mi-a plăcut de Mirabela cum s-a comportat. Probabil că pauza asta a fost ceva foarte frumos. Eu vreau să zic că, astăzi, după ce plec de la emisiune, mă văd cu Mirabela şi cu nişte prieteni în oraş”, a spus Raoul în emisiunea “Rai da’ Buni’, pe Antena Stars.

“Nu regret absolut nimic, nu-mi place să mint şi minţind prea des şi prea mult, la un moment dat, clachezi”, a spus Raoul.
Mirabela Dauer, a spus într-o emisiune trecută, că nu s-a mai văzut cu Raoul de foarte mult timp.
Mirabela Dauer, născută Mirabela Scorțaru, a venit pe lume pe 9 iulie 1947, în București. Este o cântăreață de muzică ușoară, fiind considerată de unii critici ca fiind cea mai bună voce feminină din ultimii 30 de ani a României.

sursa: spynews.ro

Distribuie articolul