RADIAT din PNL. Constantin Bobaru: Era o chestiune de timp. E mai importantă UM Sadu

de LM 0

Măsură DURĂ la Partidul Național Liberal împotriva primarului din Bumbești-Jiu. Constantin Bobaru a fost RADIAT din organizație- după afișarea în conferința de presă a PSD dar și pentru neplata cotizației- alături de alți doi consilieri locali, Viorel Nicolcioiu(Padeș) și Nicușor Golea(Văgiulești).

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a făcut anunțul, vineri, într-o conferință de presă. Lui Bobaru i se reproșează prezența, în campania electorală de la alegerile europarlamentare, în conferința de presă a PSD și afișarea alături de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la Uzina Mecanică Sadu. Vîlceanu a anunțat și că organizațiile PNL din Turceni și Bumbești-Jiu au fost dizolvate, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegeri.

În urma radierii din partid, primarul Bobaru și-a pierdut calitatea de membru PNL. Vîlceanu nu vede posibilă o revenire a edilului din Bumbești-Jiu.

Constantin Bobaru declară că se aștepta să fie luate măsuri împotriva sa, după toate acuzațiile publice făcute, anterior, de Dan Vîlceanu. Bobaru recunoaște că nu și-a mai achitat cotizația de partid, ceea ce i-a atras acum radierea din PNL. Edilului nu i-a plăcut declarația făcută de Vîlceanu la Radio Infinit cum că, în urmă cu câțiva ani, era singurul care se lupta cu Ion Călinoiu și PSD.

Șefii PNL Gorj vor să-i pună viceprimar edilului de la Bălești, Mădălin Ungureanu, și el cam apropiat de PSD în campania electorală trecută. Dan Vîlceanu a anunțat că organizația din această comună a primit un termen 15 zile, în care să vină cu un proiect de hotărâre pentru promovarea unui vice liberal, postul fiind acum vacant.

Distribuie articolul