PSD, şedinţă de lucru la Motru

de Admin 0

Parlamentarii PSD Gorj, dar și şefii Consiliului Județean Gorj s-au întâlnit în Municipiul Motru cu primarii din zonă pentru a discuta despre prioritățile pe care le are fiecare edil în comunitatea pe care o conduce, dar şi problemele cu care se confruntă. La această ședință de lucru au participat primarii localităților Glogova, Samarinești, Văgiulești, Cătunele, conducerea Primăriei Motru, dar și consilierul județean Dorin Hanu.

Este o primă ședință de lucru, este un început bun, am și reușit să strângem o serie de probleme, pe care încercăm să le rezolvăm. Vom ajunge în tot județul și vom discuta cu toți primarii, indiferent de culoarea politică. Important este să facem front comun și să ajutăm la deblocarea anumitor probleme, dar să și contribuim la dezvoltarea Gorjului”, a declarat senatorul Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Și pentru că s-a ajuns într-o zonă minieră, la discuții au fost invitați și liderii de sindicat, care au vorbit despre necesitatea extinderii fronturilor de lucru din zona Motru și aplicarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică. De asemenea, s-a solicitat stabilitate în actul de management al Complexului Energetic Oltenia și al carierelor subordonate, iar edilii doresc refacerea drumurilor și podețelor, acolo unde s-a haldat.

Cunosc  foarte bine Legea 255/2010, știu ce probleme au fost acolo. Este important pentru noi toți să lărgim perimetrul de lucru, excavatoarele să nu fie blocate, iar Cariera Roșiuța să beneficieze de prevederile acestei legi”, a declarat Mihai Weber, deputat PSD Gorj.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul