PSD Gorj strânge semnături pentru Guvernul Grindeanu

de Admin 1

Pesediştii gorjeni vor strânge semnături de susţinere pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu. Social-democraţii doresc să transmită în acest fel un semnal de îmbărbătare pentru Sorin Grindeanu şi colegii săi. Liderii PSD Gorj s-au întrunit, miercuri, în cadrul Comitetului Executiv al partidului. Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a solicitat tuturor organizaţiilor judeţene să strângă semnături până pe 17 februarie, în semn de susţinere a actualului guvern.

Le cer colegilor din teritoriu să aibă în continuare încredere în PSD, dar şi în programul de guvernare al partidului. Este un semnal de îmbărbătare pe care vrea să îl transmită conducerea centrală, să susţină Guvernul Grindeanu şi să fim încrezători, optimişti. Noi suntem cei care am câştigat alegerile, cu toate că preşedintele ţării încearcă prin toate mijloacele să încurce activitatea. Strângem cât de multe semnături putem”, a spus Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj.

Weber nu vrea dezbinare

Preşedintele executiv interimar al PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, le-a transmis colegilor săi că nu este momentul pentru războaie interne. „Este un mesaj pentru cei care intenţionează să creeze tensiuni în interiorul partidului, făcând diferite jocuri pentru a obţine funcţii în structura de conducere a partidului. Nu este momentul pentru orgolii şi războaie interne şi le reamintesc acestora că în interiorul PSD Gorj există deja o echipă formată care trebuie să rămână unită. Vreau ca echipa Cârciumaru-Weber să fie cea mai bine cotată în toamnă la alegerile interne”, a mai spus Mihai Weber, care a precizat totuşi că oricine se poate înscrie în competiţia pentru alegerile interne din toamnă.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul

Comentarii (1)

  1. Nu sunt membru PSD, dar votez si eu pentru sustinerea Guvernului Girndeanu .
    Sa se termine cu masinatiunile si denigrarea Tarii !!

Nu poti comenta acum