PSD Gorj a informat Prefectura că a luat act de demisia lui Ion Ciocea din calitatea de membru

de LM 0


Potrivit Corinei Belteu, documentația a ajuns, săptămâna trecută, la Instituția Prefectului. Urmează ca, în perioada următoare, juriștii să o verifice după care va fi informat secretarul primăriei Bustuchin.

Pasul următor este ca secretarul să emită un referat pe care să-l trimită prefectului de Gorj. Ulterior, Ciprian Florescu va decide dacă-i va înceta mandatul de primar lui Ion Ciocea sau nu.

Reamintim că edilul a ajuns în această situație după ce, în 2016, a candidat ca independent la alegerile parlamentare.

Aurel Popescu spune că Ion Ciocea a încălcat statutul PSD candidând ca independent. În plus, la alegerile europarlamentare, edilul a susținut Alianța Liberalilor și Democraților, partid condus la Gorj de Ion Iordache. Liderul PSD Târgu-Jiu zice că atitudinea de la ultimele alegeri a demonstrat că Ion Ciocea nu mai dorește să se reînscrie în PSD, așa cum a procedat Ion Călinoiu.

Aurel Popescu spune că în cadrul Comitetului Județean Executiv al PSD Gorj se va lua în discuție și cazul primarului din Turceni, Cristina Cilibiu. Edilul social-democrat s-a afișat în campania electorală de la europarlamentare cu liderii ALDE Gorj.

Distribuie articolul