Prunariu, nemulțumit că Weber ține cald subiectul unei candidaturi a lui Romanescu din partea PSD la Primăria Târgu-Jiu

de LM 0


Mihai Prunariu, nemulțumit că Mihai Weber ține cald subiectul unei candidaturi a lui Marcel Romanescu din partea PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

”Faptul că mai discutăm și acum că Marcel Romanescu ar putea fi candidat PSD, după ce a trimis PSD la cimitir, vă dați seama cum ne simțim noi, ceilalți membri de partid, văzând atitudinea conducerii PSD de a ține cald subiectul!” a comentat vicepreședintele social-democrat, care este împotriva sosirii în partid a actualului edil liberal al municipiului.

Prunariu acuză ”lucruri făcute pe sub masă” și lipsă de transparență în cadrul PSD Gorj. Din acest motiv, ar fi refuzat să fie inclus în cel de-al doilea sondaj pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

Prunariu a mai spus că nu știe nimic despre cel de-al doilea sondaj de opinie al PSD, părând nemulțumit că n-a existat consultare în cadrul BPJ.

Deranjat că Târgu-Jiul „a ajuns să fie condus de niște CONȚOPIȘTI”, Mihai Prunariu ia în calcul tot mai serios o candidatură ca independent la primărie, în alegerile locale din 2020.

Distribuie articolul