Prunariu îl vrea și pe Cârciumaru în SONDAJ. ”Nu-l putem propune pe X candidat și ceilalți să tacă”

de LM 0

Mihai Prunariu se așteaptă ca inclusiv Florin Cârciumaru să fie inclus în sondajul pentru Primăria Târgu-Jiu, pe care PSD a anunțat că-l va face în această toamnă. ”Nu-l putem propune pe x, y, z să fie candidat și ceilalți să tacă! Va exista un sondaj, vedem acolo” spune vicepreședintele social-democrat care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar, chiar și ca independent, în 2020. Reacția vine după ce, la finalul săptămânii trecute, Mihai Weber a dat asigurări că varianta Florin Cârciumaru este una serioasă, de luat în calcul pentru următoarele alegeri locale.

Echipa Weber din PSD Gorj l-ar vrea pe Florin Cârciumaru candidat la Primăria Târgu-Jiu în 2020, dar nu și în fruntea partidului. La Interviurile Infinit FM, vicepreședintele Claudiu Manta a declarat că varianta Cârciumaru este una cât se poate de serioasă dar și că speră, în continuare, să aibă loc conferință județeană de alegeri, în această toamnă. Claudiu Manta a mai spus că Florin Cârciumaru este unul dintre social-democrații care vor fi incluși în sondajul de opinie pentru Primăria Târgu-Jiu, pe motiv că mulți dintre locuitorii orașului îl regretă pe fostul edil.

Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, a fost de partea lui Florin Cârciumaru, în ultimele luni, în care susținătorii tandemului Weber-Popescu îi cereau senatorului să facă pasul lateral din fruntea partidului. Popescu a și spus, că în opinia sa, n-ar mai trebui organizate alegeri interne. Așa că, vede cu ochi buni declarația lui Weber că fostul primar este o variantă de candidat pentru 2020.

Mihai Prunariu așteaptă rezultatele sondajului de opinie pe care PSD îl va face în această toamnă. Social-democratul zice că nu-l poate obliga nimeni să accepte pur și simplu varianta Cârciumaru, propusă de Weber.

Luis Popa, un alt social-democrat cu aspirații la primăria municipiului, spune că sondajul este necesar și pentru alcătuirea viitoarelor liste de consilieri locali și județeni.

Distribuie articolul